Stäng och gå tillbaka

Late Night Spa

 

Njut av en kväll på spa och fyll på med energi och en god måltid i vår härliga lounge miljö, Bula Bar.

Ni avnjuter valfri barrätt i Bula Bar. Väl i stämning glider ni ner i vår varma Pool Lounge. Här kan ni sippa på ett glas bubbel och njuta av höstens växelvarma temperaturer från vår varma källa eller av skön musik i Pool Lounge inomhus. Vår fantastiska sparitual låter er rensa den gångna veckan och fylla på med ny energi. Notera önskad tid för Sparitualen i rutan för meddelande och speciella önskemål i steg 3 vid betalning.

I det betalda beloppet ingår moms. Denna momsen kommer att redovisas i kommande bokningsbekräftelse från Sankt Jörgen Park.

OBS!! Vill du boka för samma dag? Slå oss en signal för att vara säker på att få en plats. Paketet gäller endast fredagar och lördagar.

Läs mer under mer information

 

 

Late Night Spa

 

Våra sparitualer är en ljuvlig boost för ditt välmående. En badceremoni utformad för att du ska få uppleva det bästa i vårt spa. Njut, andas ut och ät gott hos oss.

 

Sparitual & Valfri Barrätt i Bula Bar

 

Njut av en kväll på spa och fyll på med energi och en god måltid i vår härliga lounge miljö, Bula Bar.

 

Sparitualen genomförs tillsammans med utvalda produkter och i särskild följd. Upplev kontrasterna mellan varma och kalla källor, bastubad och regnduschar. De härliga kroppsprodukterna ger upplevelsen extra njutningsfull. Vi rekommenderar att du genomför ritualen i ett stilla tempo och då tar den gärna två timmar.

 

Upplägg för kvällen:
Ni avnjuter en valfri barrätt i Bul Bar (ni bokar en sittningstid mellan 16.30-18.30). Därefter flyttar ni er till vår spaavdelning där ni får en presentation av vår sparitual (ni bokar en presentationstid mellan 18.00-20.00.
Kontakta vår bokningsavdelning för mer info!

OBS! Paketet gäller endast fredagar och lördagar.

 

PRIS

  • 1 150 kronor per person. 

 

På vårt spa har vi en åldersgräns på 18 år, i målsmans sällskap är unga över 13 år välkomna. Du som målsman ansvarar för ditt barn. Vi reserverar oss för ev ändringar.

 

Observera att hotellet återkommer med en bekräftad tid!

Notera önskad tid för Sparitualen i rutan för meddelande och speciella önskemål i steg 3 vid betalning.