Stäng och gå tillbaka

Stark Mamma Steg 2

 

Stark mamma 2 är en fortsättning på 1:an men det går bra att hoppa om du har börjat tränat lite och har fått någorlunda kontroll i bäcken och bål.

Tid: 11.00 – 11.45
Datum: Onsdagar, 10 ggr med start 11 januari

Träningen fokuserar på att återfå kontakten i magmuskulaturen, läka magmuskeldelningen efter graviditet och återfå stabilitet i kroppen.
Vi stärker kroppen inifrån och förbereder den för vardagen samt för att kunna återgå till annan träning.

För att boka:
- Välj onsdag 11/1 i bokningskalendern till vänster och sedan SÖK
- Klicka på BOKA

I det betalda beloppet ingår moms. Denna momsen kommer att redovisas i kommande kvitto från Sankt Jörgen Park.

 

Vi tränar inomhus i studio 1 på Sankt Jörgen Park och fokuserar på att bygga upp en stark och stabil kropp utifrån de påfrestningar kroppen utsatts för under graviditeten. Träningen är en blandning av både rörlighet och styrka (med redskap och kroppsvikt) och fys, allt efter din egen nivå där instruktören säkerställer individuell hjälp. Du är självklart välkommen att ta med ditt barn till alla pass!

 

När man börjar träna igen efter förlossning är oerhört individuell, men har du fött barn brukar runt 6 till 8 veckor efter förlossningen vara en bra riktlinje för att börja komma i gång med träningen igen.
Vi rekommenderar att du har gjort din efterkontroll hos läkare eller barnmorska innan du börjar träna, så du vet att allt är grönt.

 

Start: Onsdag 11 januari
Tid: 11:00-11:45
Längd: 10 veckor, uppehåll röda dagar
Pris: 1500 kr för 10 tillfällen
Antal platser: 10 st