Stäng och gå tillbaka

Day Bliss - Frukost

 

Sparitual & frukost
Vår lyxiga frukostbuffé bjuder på nybakt, hälsosamt och sött om så önskas. Serveras i vår vackra restaurang Inez & Ernst.
Gäller med ankomst måndag-fredag.

OBS!! Vill ni komma redan idag? Slå oss en signal för att vara säker på att få en plats.
Notera önskad tid för Sparitualen i rutan för meddelande och speciella önskemål i steg 3 vid betalning.
I det betalda beloppet ingår moms. Denna momsen kommer att redovisas i kommande bokningsbekräftelse från Sankt Jörgen Park.

Läs mer under Mer information.

 

Day Bliss - Sparitual & lyxig frukost

 

En skönare och lyxigare avrundning på året går nog inte att hitta. Oavsett vilken fest som väntar på kvällen är en dag i vår oas den bästa uppvärmningen – för kropp och själ.

 

Starta dagen med en härlig hotellfrukost i vår restaurang Inez & Ernst för att därefter njuta av vår Sparitual.

 

Hotellfrukosten serveras kl 08.00 - 09.00

Bokningsbar presentationstid för sparitualen: 9.00-10.00 (kom ca 15 min innan er presentationstid)

 

Sparitualen genomförs tillsammans med utvalda produkter och i särskild följd. Upplev kontrasterna mellan varma och kalla källor, flera bastur, regnduschar och vilostund i eldrummet. De härliga kroppsprodukterna ger upplevelsen fler nyanser och bjuder in dina sinnen till njutning. Vi rekommenderar att du genomför ritualen i ett stilla tempo och då tar den gärna två timmar. I alla våra dagspapaket ingår 3 timmar entré till bastuområde samt pooler.

 

Pris

Måndag-fredag: från 650 kr per person. Vecka 5 och 6 enbart 500Kr per person för frukost eller lunch, ej räkmacka kvällstid.

 

Vill du boka behandling?

Samma dag som du bokar ditt Day Bliss får du även 20% på samtliga av våra kropps- och hudvårdsbehandlingar vid ordinarie pris.

Boka genom att notera önskad behandling och tid rutan för meddelande och speciella önskemål i steg 3 vid betalning, eller ring 031-3484040 eller privatbokning@sanktjorgenpark.se

 

Åldersgräns

På vårt spa har vi en åldersgräns på 18 år, i målsmans sällskap är unga över 13 år välkomna. Du som målsman ansvarar för ditt barn. Vi reserverar oss för ev ändringar.

OBS! Notera önskad tid för Sparitualen i rutan för meddelande och speciella önskemål i steg 3 vid betalning.